Over ons

Leer ons beter kennen!
Wie wij zijn

Ons verhaal .

Na vele jaren bij een grotere zonweringszaak te hebben gewerkt ben ik in 2018 Natuurlijk Zonwering Lommers gestart. Door onder meer de titel “Rabobank Starter van het kwartaal” in de regio Leiden-Katwijk die ik mocht ontvangen, hebben wij eigenlijk een schitterende vliegende start mogen beleven.

Graag spreek ik over “Wij” omdat er achter uw vaste aanspreekpunt vele samenwerkingen schuil gaan. Zo werken wij samen met diverse grote zonweringsfabrikanten en een team van zeer ervaren zonweringmonteurs. Hierdoor putten wij uit tientallen jaren kennis en ervaring in zonwering.

Wij zijn gespecialiseerd in buitenzonwering met een natuurlijke uitstraling.

Dit betekent dat wij vinden dat uw zonwering moet aansluiten bij uw woning. De ene keer kan dat zijn door een product zo min mogelijk te laten opvallen. En de andere keer om een eyecatcher zo te plaatsen dat dit tot een verfraaiing van uw huis leidt.

Over ons

Waar wij voor staan

Wij kijken graag verder als een standaard zonnescherm en helpen en adviseren u bij uw keuze voor zonwering, passend bij uw wensen, uw woning en uw budget.

U kunt bij ons terecht voor een enkel product maar regelmatig voorzien wij ook hele woningen van de juiste en passende zonwering. Heeft u (binnenkort) een nieuwbouwwoning, neemt u ons mee in de voorbereiding?

Wij onderscheiden ons graag door de tijd voor u te nemen: Zowel in advies, montage, afwerking als in nazorg. Verder hechten wij veel waarde aan een eerlijke communicatie, ook als iets een keer niet kan!

Natuurlijk Zonwering Lommers is van mening dat het beste advies voor de juiste zonwering alleen te geven is bij uw woning. Door onze ervaring zien wij direct wat mogelijk is en wat niet. Wij hebben dan ook geen bemande showroom, maar komen graag vrijblijvend bij u langs. Demo modellen en kleurstalen nemen we mee!

Bel, mail of chat met ons, we maken een afspraak bij u thuis wanneer u dat uitkomt.