Zonwering in Leiden

Voor Leidse huizen biedt Natuurlijk Zonwering Lommers unieke en op maat gemaakte zonwering. Of u nu in een klassiek herenhuis woont of in een moderne flat, wij hebben de perfecte zonwering die past bij de architectuur van uw woning in Leiden. Onze producten, variërend van subtiele ritsscreens tot klassieke markiezen, zijn niet alleen functioneel, maar verfraaien ook uw woning. Laat ons u helpen de ideale zonwering te kiezen die comfort en stijl brengt voor uw huis.

Ons aanbod voor Leiden

Natuurlijk Zonwering Lommers is trots om een uitgebreid assortiment van hoogwaardige zonwering producten aan te bieden aan de bewoners en bedrijven in Leiden. Ons doel is om functionele, stijlvolle en buitenzonwering oplossingen te bieden die perfect passen bij de unieke kustomgeving en architecturale stijlen van Katwijk.

Woning in Leiden

Ook voor uw woning in Leiden hebben wij verschillende zonweringen. Deze bieden ook functionaliteit en waarde toe. Of het nu gaat om charmante pergola’s in de achtertuin, rolluiken voor veiligheid en privacy, zonneschermen die schaduw bieden op het terras, ritsscreens voor een strakke uitstraling, of markiezen die traditionele elegantie toevoegen aan ramen en deuren, deze diverse structuren dragen bij aan de verbetering van uw woonomgeving.  

Bedrijfsruimtes in Leiden

Voor uw bedrijfsruimte in Leiden hebben wij verschillende zonweringen.Of het nu gaat om karakteristieke winkelpanden langs de sfeervolle grachten, eigentijdse kantoren in het stadscentrum, of de bedrijven op industriële terreinen zoals De Waard, bieden wij voor elke plek een scala aan mogelijkheden. Voor deze verschillende plekken hebben wij pergola’s, rolluiken, zonneschermen, ritsscreens en markiezen. Deze zonweringen voegen functionaliteit en waarde toe aan uw bedrijfsruimte.

Type zonweringen

Pergola

Wilt u het gehele jaar comfortabel buiten zitten? Dan zijn de flexibele pergola’s ideaal voor u! De pergola zonwering verlengen de zomer en zorgen dat u gedurende de regen droog zit.

Rolluiken

Bent u opzoek naar buitenzonwering die de 100% verduisterend en ook nog eens de kou buiten houdt? Dan zijn de rolluiken van Natuurlijk Zonwering Lommers de ideale optie voor u. De elektrische rolluiken zijn passend in ieder gevelbeeld.

Zonnescherm

Wilt u gedurende een zwoele zomeravond verkoelend op het terras zitten? Kies dan voor een hoogwaardig zonnescherm van Natuurlijk Zonwering Lommers. De knikarmschermen en uitvalschermen zullen de woning lekker koel houden. 

Bediening rolluiken
Ritsscreen

Wilt u een onderhoudsvrije buitenzonwering die ook nog eens energiebesparend is? Dan zijn ritsscreens ideaal voor u! De ritsscreens behouden licht en doorzicht, en gaan vele jaren mee. 

Markies

Bent u opzoek naar klassieke zonwering die de zon volledig buiten houdt en een eyecatcher is? Neem dan een markies. Markiezen zijn ideaal voor klassieke en moderen woningen. 

Installatie zonwering door Natuurlijk Zonwering Lommers
Offerte aanvragen

Neem via onderstaande knop geheel vrijblijvend contact met ons op! Wij komen graag bij u langs met onze stalenboek.

Pergola voordelen

Een pergola heeft de volgende voordelen en pluspunten:

– Voor alle weersomstandigheden
– Luxe uitstraling
– Aluminium, hout of vouwdak mogelijkheden
– Elektrische bediening

Rolluiken voordelen

Rolluiken hebben de volgende voordelen en pluspunten:

– 100% verduisterend
– Isolatie voor kou, warmte en geluid
– Solide en veilig
– Elektrische bediening of solar

Zonnescherm voordelen

Een zonnescherm heeft de volgende voordelen en pluspunten:

– Ideale terras zonwering
– Houdt de woning koel
– Knikarmscherm of uitvalscherm
– Elektrische bediening

Ritsscreen voordelen

Ritsscreens hebben de volgende voordelen en pluspunten:

– Buitenzicht blijft behouden
– Zonwerend en windvast
– Energiebesparend
– Elektrische bediening of solar

Markies voordelen

Markies hebben de volgende voordelen en pluspunten:

– Klassieke uitstraling
– Ook voor zijdelings invallende zon
– Keuze uit diverse kappen en doeken
– Handbediend of elektrisch

Voordelen

Per type buitenzonwering

Ieder huis heeft zo haar eigen uitdagingen om de zon buiten te houden. Wij vinden het belangrijk om goed met u mee te denken, zodat u precies weet waar welke buitenzonwering geschikt voor is. Hierdoor krijgt u waar voor uw geld.

knikarmscherm elektrisch voortuin hoekhuis

Waarom Natuurlijk Zonwering Lommers?

Bij Natuurlijk Zonwering Lommers staan wij klaar om u te adviseren over de beste zonwering oplossingen voor uw specifieke situatie. Ons doel is om producten te leveren die niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aansluiten bij uw persoonlijke stijl en de architectuur van uw pand. Wij nemen de tijd voor het beste advies bij u aan huis, een keurig verzorgde montage van de producten en een uitmuntende nazorg. Kwalitatief zeer nette producten, met een fabrieksgarantie variërend van 5 tot 7 jaar, afkomstig van ervaren en grote Nederlandse fabrikanten. Wij zijn een klein, creatief en flexibel bedrijf dat met de juiste samenwerkingen beschikt over zeer veel kennis, capaciteit en kunde. En voor u geldt: u houdt 1 vast aanspreekpunt.

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

In welke regio levert Natuurlijk Zonwering Lommers?

Natuurlijk Zonwering Lommers levert zonwering in de regio Leiden en omstreken. We bedienen onder andere de steden en dorpen:

De prijzen variëren afhankelijk van het type en de grootte. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies en offerte. Onze prijzen zijn inclusief BTW en montage.

Neem contact met ons op!