Markies

Klassieke zonwering met fantastische uitstraling, ook bij de moderne woningen misstaat deze topper niet. Zijdelingse zonnestralen behoren tot het verleden.

Een echte eyecatcher

Deze klassieke vorm van zonweren blijft terecht heel populair. Natuurlijk is dit een zonwering die vaak toegepast wordt bij oudere en statige woningen. Maar vergis u niet: Ook bij een nieuwbouwwoning is dit een absolute eyecatcher.

Elektrische bediening

Naast dat deze zonwering erg windvast en ideaal is tegen zijdelings invallende zonnestralen geeft u uw woning een fantastische uitstraling! Het frame van de markiezen kunnen wij uitrusten in meerdere soorten hout of aluminium, maar ook voor de beschermende kap erom heen treft u zeer veel opties aan. Natuurlijk bepaalt het doek de uiteindelijke uitstraling van uw markies. Wij loodsen u graag door alle mogelijkheden in biezen, doeken en materialen.

Steeds vaker wordt ook de markies elektrisch bediend door de betrouwbare Somfy motoren, maar uitgevoerd met een koordje kan natuurlijk ook! Voor het beste advies komen wij graag vrijblijvend bij u langs.

Neem contact met ons op!