Vraag nu een offerte aan!

Neem contact met ons op!

Let op, momenteel gelden onze hoogseizoensvoorwaarden

Neem contact met ons op door uw gegevens te versturen via onderstaand contact formulier.
Wij benaderen u dan voor een afspraak bij u thuis om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard hebben wij ons stalenboek bij ons.

Onze hoogseizoensvoorwaarden gelden momenteel, dit betekent dat:
 • Nieuwe aanvragen kunnen alleen vanuit dit contact formulier of via de email worden gedaan. Aanvragen die binnenkomen via de telefoon, whatsapp, Facebook en/of voicemail worden niet in behandeling genomen.
 • U woont binnen een straal van 10 kilometer rondom Valkenburg Zuid-Holland (bestaande klanten zijn hier uiteraard op uitgezonderd)
 • Reparaties en onderhoud aan producten die niet door ons geleverd zijn, kunnen niet in behandeling worden genomen (dit geldt ook voor motor- of doekvervangingen)
 • Bent u op zoek naar de goedkoopste oplossing, benader ons alstublieft niet. Wij doen niet aan “prijsvechten”, geloven in ons product en kwaliteit. Hier vragen wij een eerlijke prijs voor.

  Waarom deze hoogseizoensvoorwaarden?

  Natuurlijk Zonwering Lommers bestaat sinds 2017 en gelukkig groeien we erg hard. Onze bestaande klanten zijn onze ambassadeurs, die er voor zorgen dat ons netwerk steeds verder wordt uitgebreid. Ook zien we vele klanten terugkomen voor vervolg opdrachten. Dit geeft ons het vertrouwen, dat we het juiste product met de juiste kwaliteit, voor de juiste prijs kunnen leveren en dat onze klant onze service op prijs stelt!
  De afgelopen paar jaar hebben we in de zomer periode een “nieuwe klanten stop” moeten inlassen omdat het aantal aanvragen zo hoog lag dat we onze klantenkring anders niet meer de gewenste service zouden kunnen leveren.
  Om dit te kunnen voorkomen hebben we moeten besluiten deze voorwaarden in te stellen gedurende de aller drukste periode.
  De reactietijden kunnen desondanks toch langer zijn dan u van ons gewend bent.
  Wij danken u hartelijk voor uw begrip en hopen u uiteraard ook als nieuwe klant te mogen verwelkomen!

  Met vriendelijke groet,

  Aram Lommers

  Natuurlijk Zonwering Lommers

   

  Post adres

  Wagekamp 1
  2235 TE Valkenburg,
  Zuid-Holland, Nederland

  • info@natuurlijkzonweringlommers.nl
  • 06-23201319

  Openingstijden

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van Maandag – Vrijdag van 08:30 tot 17:00. Afspraken ’s avonds en in het weekend op aanvraag mogelijk.