Zonwering in Katwijk

In het prachtige kustplaatsje Katwijk biedt Natuurlijk Zonwering Lommers een scala aan oplossingen om uw huis te beschermen tegen de felle zon. Met onze expertise in zonwering, van duurzame rolluiken tot elegante pergola’s, zorgen we ervoor dat uw woning niet alleen koel blijft, maar er ook stijlvol uitziet. Wij zorgen er graag voor dat onze buitenzonwering u helpt om heel het jaar te genieten van de zon in Katwijk.

Aanbod zonwering in Katwijk

Natuurlijk Zonwering Lommers is trots om een uitgebreid assortiment van hoogwaardige zonwering producten aan te bieden aan de bewoners en bedrijven in Katwijk. Ons doel is om functionele, stijlvolle en duurzame zonwering oplossingen te bieden die perfect passen bij de unieke kustomgeving en architecturale stijlen van Katwijk.

Woningen in Katwijk

Voor uw woning in Katwijk bieden wij een breed scala aan zonweringen die zowel functioneel als mooi zijn. Of u nu kiest voor sfeervolle pergola’s in uw tuin, rolluiken die zorgen voor veiligheid en privacy, zonneschermen die een schaduwrijke plek op uw terras creëren, ritsscreens voor een moderne uitstraling, of markiezen die een klassieke charme toevoegen aan uw ramen en deuren; onze diverse selectie helpt bij het verfraaien en verbeteren van uw leef- en woonomgeving in Katwijk.

Bedrijfsruimtes in Katwijk

Voor uw bedrijfsruimte in Katwijk bieden wij een divers assortiment aan zonweringen. Of het nu gaat om karakteristieke winkelpanden in de gezellige dorpskernen, moderne kantoren langs de kust, of bedrijven op industriële terreinen zoals ‘t Heen, wij hebben voor elke locatie passende opties. Voor deze uiteenlopende plekken in Katwijk bieden we pergola’s, rolluiken, zonneschermen, ritsscreens en markiezen. Deze zonweringen zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook een meerwaarde toe aan uw bedrijfsruimte, passend bij de unieke uitstraling van de regio Katwijk aan zee.

Type zonweringen

Pergola

Wilt u het gehele jaar comfortabel buiten zitten? Dan zijn de flexibele pergola’s ideaal voor u! De pergola zonwering verlengen de zomer en zorgen dat u gedurende de regen droog zit.

Rolluiken

Bent u opzoek naar buitenzonwering die de 100% verduisterend en ook nog eens de kou buiten houdt? Dan zijn de rolluiken van Natuurlijk Zonwering Lommers de ideale optie voor u. De elektrische rolluiken zijn passend in ieder gevelbeeld.

Zonnescherm

Wilt u gedurende een zwoele zomeravond verkoelend op het terras zitten? Kies dan voor een hoogwaardig zonnescherm van Natuurlijk Zonwering Lommers. De knikarmschermen en uitvalschermen zullen de woning lekker koel houden. 

Bediening rolluiken
Ritsscreen

Wilt u een onderhoudsvrije buitenzonwering die ook nog eens energiebesparend is? Dan zijn ritsscreens ideaal voor u! De ritsscreens behouden licht en doorzicht, en gaan vele jaren mee. 

Markies

Bent u opzoek naar klassieke zonwering die de zon volledig buiten houdt en een eyecatcher is? Neem dan een markies. Markiezen zijn ideaal voor klassieke en moderen woningen. 

Installatie zonwering door Natuurlijk Zonwering Lommers
Offerte aanvragen

Neem via onderstaande knop geheel vrijblijvend contact met ons op! Wij komen graag bij u langs met onze stalenboek.

Pergola voordelen

Een pergola heeft de volgende voordelen en pluspunten:

– Voor alle weersomstandigheden
– Luxe uitstraling
– Aluminium, hout of vouwdak mogelijkheden
– Elektrische bediening

Rolluiken voordelen

Rolluiken hebben de volgende voordelen en pluspunten:

– 100% verduisterend
– Isolatie voor kou, warmte en geluid
– Solide en veilig
– Elektrische bediening of solar

Zonnescherm voordelen

Een zonnescherm heeft de volgende voordelen en pluspunten:

– Ideale terras zonwering
– Houdt de woning koel
– Knikarmscherm of uitvalscherm
– Elektrische bediening

Ritsscreen voordelen

Ritsscreens hebben de volgende voordelen en pluspunten:

– Buitenzicht blijft behouden
– Zonwerend en windvast
– Energiebesparend
– Elektrische bediening of solar

Markies voordelen

Markies hebben de volgende voordelen en pluspunten:

– Klassieke uitstraling
– Ook voor zijdelings invallende zon
– Keuze uit diverse kappen en doeken
– Handbediend of elektrisch

Voordelen

Per type buitenzonwering

Elke woning heeft zijn eigen specifieke uitdagingen als het gaat om zonwering. Wij begrijpen dat het belangrijk is om een oplossing te vinden die niet alleen effectief is in het buiten houden van de zon, maar die ook aansluit bij uw woning. Daarom vinden wij het heel belangrijk om nauw met u samen te werken, goed te luisteren naar uw wensen en behoeften, en gedetailleerd advies te geven over de meest geschikte buitenzonwering voor elke situatie. Of het nu gaat om rolluiken die zorgen voor extra isolatie en veiligheid, zonneschermen die een comfortabele schaduwplek op uw terras creëren, of stijlvolle markiezen die charme toevoegen aan uw gevel, wij zorgen ervoor dat u een weloverwogen keuze kunt maken. Met onze expertise en uw persoonlijke voorkeuren als leidraad, garanderen we dat u niet alleen de juiste functionaliteit krijgt, maar ook een toevoeging die de uitstraling van uw huis verrijkt. Zo zorgen we samen dat u waar voor uw geld krijgt en een zonwering kiest die perfect past bij uw woning en levensstijl in Katwijk.

knikarmscherm elektrisch voortuin hoekhuis

Waarom Natuurlijk Zonwering Lommers?

Bij Natuurlijk Zonwering Lommers staan wij klaar om u te adviseren over de beste zonwering oplossingen voor uw specifieke situatie. Ons doel is om producten te leveren die niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aansluiten bij uw persoonlijke stijl en de architectuur van uw pand.

Wij nemen de tijd voor het beste advies bij u aan huis, een keurig verzorgde montage van de producten en een uitmuntende nazorg. Kwalitatief zeer nette producten, met een fabrieksgarantie variërend van 5 tot 7 jaar, afkomstig van ervaren en grote Nederlandse fabrikanten.

Wij zijn een klein, creatief en flexibel bedrijf dat met de juiste samenwerkingen beschikt over zeer veel kennis, capaciteit en kunde. En voor u geldt: u houdt 1 vast aanspreekpunt.

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

In welke regio levert Natuurlijk Zonwering Lommers?

Natuurlijk Zonwering Lommers levert zonwering in de regio Katwijk en omstreken. We bedienen onder andere de steden en dorpen:

De prijzen variëren afhankelijk van het type en de grootte. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies en offerte. Onze prijzen zijn inclusief BTW en montage.

Neem contact met ons op!