Ritsscreen
De ideale zonwering met behoud van licht en doorzicht. Ook als u van huis bent kunt u deze windvaste zonwering uit laten.

Ritsscreen

Screens worden al vele jaren gebruikt als zonwering. Toch heeft dit pas de laatste jaren echt een toevlucht genomen. Met name door de ontwikkeling van het ritsscreen is dit een zeer populaire en onderhoudsvrije vorm van vensterzonwering.

 

Duurzaam

Door een aan het glasvezeldoek gesealde ritssluiting loopt het doek zonder kieren door de geleiders heen en kan de wind er nauwelijks vat op krijgen. Geen klapperende onderlat dus meer of slijtagegevoelig koordensysteem. Af en toe de geleiders een beetje schoonhouden en u kunt zeer veel jaren genieten van deze veelzijdige zonwering.

Het water en schimmelbestendig glasvezeldoek heeft een open karakter en filtert het licht. Hierdoor krijgt u gewoon licht door het raam naar binnen terwijl de warmte wel buiten blijft. Wanneer u ook graag uitzicht houdt naar buiten is dit een absolute top zonwering.

Alle soorten en maten

Deze zonweringen kennen hele kleine kastmaten maar kunnen door de doorontwikkelde techniek zeer grote oppervlakten aan. 6 meter breed of 6 meter hoogte is geen enkel probleem. Zowel de vele kleuren als de transparantie van het gekozen doek bepalen de hoeveelheid doorgelaten warmte en licht. Meerdere factoren bepalen welk systeem en doek voor u het meest geschikt is dus laat u goed voorlichten.

Voor het beste advies komen wij graag vrijblijvend bij u langs.

Neem contact met ons op!