Rolluiken voor uw woning

De meest effectieve klimaatregeling voor uw woning. ‘s zomers de warmte en ‘s winters de kou buiten houden.

Extra comfort

Verhoog uw comfort in huis met onze elektrische rolluiken. Een rolluik kunt u namelijk voor heel veel toepassingen nodig hebben:

– Warmte buitenhouden
– Slaapkamer verduisteren
– Geluidsisolatie
– Veiligheid
– Koude buiten houden in de winter
– Privacy

Passend in het gevelbeeld

Rolluiken worden vaak niet als de meest mooie producten aan een woning beschouwd. Maar naast dat dit verreweg de meest effectieve vorm van zonweren is, zijn wij van mening dat je door een juiste kleurstelling en lijnenspel een rolluik prima kunt laten passen in het gevelbeeld.

Stille motoren

Standaard rusten wij onze rolluiken uit met de betrouwbare en fluisterstille Somfy RS 100 IO motoren. Naast dat deze motoren de stilste zijn op de markt en voorzien zijn van obstakeldetectie, zijn deze motoren ook op afstand bedienbaar. En met op afstand bedoelen we ook op afstand: In combinatie met een Somfy Connexoon of Tahoma kunt u de rolluiken op iedere plek ter wereld bedienen. Ook het automatisch aansturen door een zonsensor is een zeer veilige en warmtewerende oplossing voor uw woning.

Diverse kleurstellingen, kastmaat en vormen, materiaaldiktes en bedieningsvormen stellen uw ideale rolluik samen. Voor het beste advies komen wij graag vrijblijvend bij u langs.

Neem contact met ons op!